Kauntungan

Kami milarian forwarder pikeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun

Produk Fitur

Kami milarian forwarder pikeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun

SHAOXING KEQIAO HUILE TEXTILE CO., LTD.

Kami Gaduh Sistem Manajemén anu Ketat, Gagasan Manajemén Fleksibel, Karya Éndah.Urang Ngajaga Gagasan "Pikeun Ngahasilkeun Niley Pikeun Anu Dibeuli, Pikeun Nyadiakeun Kain Kualitas Anu Saé Pikeun Ngaronjatkeun Kualitas Kahirupan Manusa".Kami Ningali Forwarder Pikeun Ngabentuk Hubungan Usaha Suksés Sareng Anjeun ~

Pelanggan Koperasi

warta

Kami milarian forwarder pikeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun

  • news_img

    Naon jenis lawon suede?

    bahan alam jeung jieunan bisa dipaké pikeun nyieun suede;seuseueurna suede tiruan dina pasaran nyaéta jieunan.Ngagunakeun bahan tékstil unik tur ngaliwatan dyeing unik sarta prosedur pagawean, lawon suede imitasi dijieun.Suede sato dipaké pikeun m ...

  • news_img

    harti lawon coated jeung klasifikasi.

    Hiji jenis lawon anu geus undergone prosedur unik disebut coated lawon.Nyaéta pamakéan pangleyur atawa cai pikeun ngabubarkeun partikel lem palapis diperlukeun (lem PU, lem A / C, PVC, lem pe) kana ciduh-kawas, lajeng dina cara nu tangtu (jaring buleud, scraper atanapi roller) ev ...

  • news_img

    Naon lawon anu sami sareng Tencel?

    Naon lawon anu sami sareng Tencel?lawon Tencel imitasi mangrupakeun jenis bahan anu nyarupaan tencel dina hal penampilan, handfeel, tékstur, kinerja, komo fungsi.Biasana didamel tina rayon atanapi rayon dicampur sareng poliéster sareng hargana kirang ti tencel tapi p...