SHAOXING KEQIAO HUILE TEXTILE CO., LTD.

DITINGGALKEUN TAUN 2007

Kami Gaduh Sistem Manajemén anu Ketat, Gagasan Manajemén Fleksibel, Karya Éndah.Urang Ngajaga Gagasan "Pikeun Ngahasilkeun Niley Pikeun Anu Ngagaleuh, Pikeun Ngasupkeun Kain Kualitas Anu Saé Pikeun Ngaronjatkeun Kualitas Kahirupan Manusa".

Kami Ningali Forwarder Pikeun Ngabentuk Hubungan Usaha Suksés Sareng Anjeun ~

fac01

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2007 SHAOXING KEQIAO HUILE TEXTILE CO.,LTD.geus tumuwuh jadi supplier lawon profésional kalayan produksi R&D, jualan, sarta jasa sanggeus ampir dekade gawé teuas sarta inovasi.Kalawan pabrik ngarojong sakabeh ranté industri ti anyaman, dyeing, sarta pagawean, markas kami dumasar di Shaoxing.

Kami diadegkeun pikeun 17 taun, perusahaan kami aya di Keqiao, Shaoxing, Cina wétan, Dina waktos ieu, urang sadayana damel di lawon tangga sareng parantos jero dina lawon awéwé, tina pilihan bahan, desain, produksi, penjualan, kami gaduh pangalaman euyeub.Kami ngagaduhan sistem manajemén anu ketat, ideu manajemén anu fleksibel, karya anu saé.

Diadegkeun Dina

+

Jumlah Pagawe

%

Laju Tanggapan Gancang

Impor Jeung Ékspor

Kami fokus kana panalungtikan sareng pamekaran awéwé ngagem, manufaktur, sareng ékspor.Urang biasa ngekspor ka Amerika, Italia, Spanyol, Brazil, Turki, Afrika Kidul, Mesir, Kolombia, Thailand jsb .... COSTCO jeung saterusna.

Urang taat kana "harga low, quaitity alus, rupa-rupa" pikeun filosofi bisnis, sarta "jasa alus" pikeun tujuan manajemén, produksi utama urang téh serat anyaman jieunan manusa sarta serat alam, anyaman jeung nyulam, dyeing jeung percetakan, nu calana panjang tangga urang, jas tangga urang, lawon blus tangga urang, sarta variétas tina fashion fabrics kasual ,seri poliéster (poli 4 cara manteng .Double anyaman, fdy manteng twill, t / rstretch, chiffon, bobby).

cuk

Kami milarian forwarder pikeun ngabentuk hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun ~