Carita Ngeunaan Huile

Attentively ngahasilkeun lawon nu urang benang keur.
pangadeg pausahaan: Thomas Qi

mimiti:
1997-2002, Thomas kungsi digawé di pabrik dyeing jeung pagawean.
2002-2007, Thomas digawé di manajemén tékstil di pabrik tékstil.

Disetél:
Kalayan impian sareng sumanget wirausaha sorangan, Thomas ngadegkeun Huile Textile di 2007 kalayan cinta sareng gairah pikeun lawon tékstil sareng niat aslina pikeun nyiptakeun lawon kualitas luhur.

Kahareup:
Sanggeus leuwih ti sapuluh taun gawé teuas, Huile geus dijieun loba fabrics kualitas luhur pikeun konsumén di imah jeung di mancanagara, pausahaan ogé geus ngawangun hiji tim sampurna, teu ngarobah niat aslina, terus nyieun leuwih fabrics kualitas luhur. pikeun konsumén.