Warta

  • Kaos Mystery Fabric Diungkabkeun

    Kaos Mystery Fabric Diungkabkeun

    Kaos mangrupikeun salah sahiji baju anu populer dina kahirupan sapopoe.Kaos oblong mangrupikeun pilihan anu umum, naha éta pikeun kantor, kagiatan luang atanapi olahraga.Jenis lawon kaos ogé rupa-rupa pisan, lawon anu béda bakal masihan jalma rasa anu béda, kanyamanan sareng breathability.Anu...
    Maca deui
  • Naon Lohas?

    Naon Lohas?

    Lohas nyaéta lawon poliéster anu dirobih, diturunkeun tina "lohas warna" dumasar kana rupa-rupa énggal, éta ngagaduhan ciri warna hideung sareng bodas tina "lohas warna", ngajantenkeun pangaruh lawon réngsé saatos ngawarnaan warna anu langkung alami, lemes, teu susah, nyieun nu leuwih nat...
    Maca deui
  • Naon jenis lawon suede?

    Naon jenis lawon suede?

    bahan alam jeung jieunan bisa dipaké pikeun nyieun suede;seuseueurna suede tiruan dina pasaran nyaéta jieunan.Ngagunakeun bahan tékstil unik tur ngaliwatan dyeing unik sarta prosedur pagawean, lawon suede imitasi dijieun.Suede sato dipaké pikeun m ...
    Maca deui
  • harti lawon coated jeung klasifikasi.

    harti lawon coated jeung klasifikasi.

    Hiji jenis lawon anu geus undergone prosedur unik disebut coated lawon.Nyaéta pamakéan pangleyur atawa cai pikeun ngabubarkeun partikel lem palapis diperlukeun (lem PU, lem A / C, PVC, lem pe) kana ciduh-kawas, lajeng dina cara nu tangtu (jaring buleud, scraper atanapi roller) ev ...
    Maca deui
  • Naon lawon anu sami sareng Tencel?

    Naon lawon anu sami sareng Tencel?

    Naon lawon anu sami sareng Tencel?lawon Tencel imitasi mangrupakeun jenis bahan anu nyarupaan tencel dina hal penampilan, handfeel, tékstur, kinerja, komo fungsi.Biasana didamel tina rayon atanapi rayon dicampur sareng poliéster sareng hargana kirang ti tencel tapi p...
    Maca deui
  • Mangpaat linen

    Alatan nyerep Uap alus tina linen, nu bisa nyerep cai sarua jeung 20 kali beurat sorangan, fabrics linen boga anti alergi, anti statik, anti baktéri, sarta sipat pangaturan suhu.Produk linen non-beusi tanpa kerut ayeuna sareng mecenghulna ...
    Maca deui
  • Serat jieunan

    Prosés persiapan Dua sumber utama rayon nyaéta minyak bumi sareng sumber biologis.Serat régenerasi nyaéta rayon anu dijieun tina sumber biologis.Prosés nyieun mucilage dimimitian ku ékstraksi alfa-selulosa murni (ogé katelah pulp) tina selulosa atah m...
    Maca deui