Naon lawon anu sami sareng Tencel?

Naon lawon anu sami sareng Tencel?lawon Tencel imitasi mangrupakeun jenis bahan anu nyarupaan tencel dina hal penampilan, handfeel, tékstur, kinerja, komo fungsi.Biasana didamel tina rayon atanapi rayon anu dicampurkeun sareng poliéster sareng hargana kirang ti tencel tapi ngalaksanakeun ogé.Hasilna, éta ngagaduhan ceruk pasar anu pasti.Naon kaunggulan jeung kalemahan bahan anu nyarupaan tencel?Kumaha aranjeunna terstruktur functionally?

Naon lawon anu sami sareng Tencel?Dina raraga meniru katingal, ngarasakeun, tékstur, kinerja, komo fungsi lawon Tencel murni, kelas anyar gaya lawon dijieun.Ieu undoubtedly bakal langkung mirah ti Tencel murni;Upami teu kitu, bakal aya teu kudu méakkeun jadi loba duit dina pong Tencel, ku kituna perlu pikeun lawon Tencel tiruan.Can jeung tencel struktur ngabentuk komo fungsi kinerja ngadeukeutan, hijina katun jieunan, jadi dina waktu ieu, fabrics tencel imitasi ampir kabéh dijieun utamana tina katun jieunan.Sai spinning ketat tina katun jieunan malah bisa langsung nyieun fabrics tencel imitasi, nu non-jalma remen teu bisa ngabedakeun.

Sajaba ti, lawon Tencel imitasi dijieunna tina bahan baku lian ti rayon murni, kayaning poliéster monofilamén jeung sutra interweaving, rayon jeung low manteng interweaving sutra, jeung saterusna.lawon ieu disebut lawon RT atawa lawon RN, sarta aranjeunna geus pohara populér di pasar dina taun panganyarna.Kain Tencel tiruan langkung beragam sareng poliéster atanapi nilon monofilamén nyertakeun benang, rayon atanapi sutra poliéster ku inti serat pokok nilon, sareng rayon sareng poliéster sutra atanapi nilon monofilamén nyertakeun benang moal langsung ngahubungi kulit tapi tiasa ningkatkeun kakuatan sareng kalenturan sareng nyaimbangkeun tingkat shrinkage.Hasilna, struktur lawon Tencel tiruan ieu, fungsi, sareng kinerja henteu subpar, sareng kualitas lawon ogé henteu.Tapi, aralna nyaéta sarat pikeun prosés produksi henteu minimal.

Naon lawon anu siga tencel?Éta ogé mangrupikeun jinis tékstil anu diciptakeun salaku lawon anu ditiru tencel, anu hartosna harga sareng kelasna nyalira sakedik langkung handap tina lawon tencel anu saleresna.Mangkaning, éta jelas yén lawon tencel palsu boga ongkos-kinerja hébat, sarta sababaraha item malah remen garapan ku pausahaan fashion luhur, nu oge kaunggulan has tina lawon tencel imitasi.Produk ieu ogé ngagaduhan penampilan anu saé, tékstur, sareng fungsi kinerja.Kusabab rayon éta bahan baku primér sarta yén lawon tencel palsu leuwih atawa kurang ngandung komponén serat kimia, éta boga nilai ékologis handap sarta nilai ti lawon tencel leres sahingga leuwih hese pikeun ngahasilkeun dina kuantitas kualitas luhur.


waktos pos: Apr-24-2023