Warta pausahaan

  • Naon jenis lawon suede?

    Naon jenis lawon suede?

    bahan alam jeung jieunan bisa dipaké pikeun nyieun suede;seuseueurna suede tiruan dina pasaran nyaéta jieunan.Ngagunakeun bahan tékstil unik tur ngaliwatan dyeing unik sarta prosedur pagawean, lawon suede imitasi dijieun.Suede sato dipaké pikeun m ...
    Maca deui
  • Mangpaat linen

    Alatan nyerep Uap alus tina linen, nu bisa nyerep cai sarua jeung 20 kali beurat sorangan, fabrics linen boga anti alergi, anti statik, anti baktéri, sarta sipat pangaturan suhu.Produk linen non-beusi tanpa kerut ayeuna sareng mecenghulna ...
    Maca deui