Mangpaat linen

Alatan nyerep Uap alus tina linen, nu bisa nyerep cai sarua jeung 20 kali beurat sorangan, fabrics linen boga anti alergi, anti statik, anti baktéri, sarta sipat pangaturan suhu.Produk linen non-beusi anu teu kerut ayeuna sareng munculna produk campuran parantos ngabantosan pikeun ngalegaan pasar produk linen.Sacara global, produk campuran rami sareng wol, produk benang warna anu mewah, baju olahraga, saputangan linen anu ati-ati sareng elegan, baju kaos, krep, sareng alat tenun shuttle sapotong sareng alat tenun rapier utamina dianggo pikeun anyaman linen.Gorden, panutup témbok, taplak méja, kasur, sareng barang-barang sanés dianggap produk rumah tangga.Kanvas, tenda koper, lawon insulasi, lawon saringan, sareng produk penerbangan mangrupikeun conto barang industri.

Wol, poliéster, sareng bahan sanésna tiasa dijalin atanapi digabungkeun sareng linen.

Téhnik novél pikeun ngahasilkeun baju wol anu langkung hampang sareng langkung tiis ngalibatkeun ngaitkeun serat linen sareng bahan wol.Wol jeung linen remen dipake keur interweaving, hasilna formasi wol ku linen weft produk polos, salaku hasil tina ganda Lungsi konstruksi weft tunggal.Salaku hasil tina béda badag dina fineness, élastisitas, elongation, curl, sarta aspék séjén tina alam dua serat, prosés blending téh leuwih hese ngadalikeun, kayaning ngalayang wol jeung sabudeureun roller kulit serius, sirah pegat. , ragrag leuwih hemp, efisiensi produksi low, konsumsi, spinning low.

Kusabab linen relatif murah, boga kapadetan leuwih handap sakabeh serat anorganik lianna, sarta mibanda modulus sarupa ngeunaan élastisitas jeung kakuatan tensile ka serat anorganik, serat linen komposit nonwoven bisa dijieun maké vakum-ditulungan résin mindahkeun molding téhnik (RTM).Hasilna, aranjeunna sawaréh tiasa ngagentos serat kaca salaku bahan penguat dina bahan komposit.Dibandingkeun serat karbon, jsb, seratna lemes.Ngaliwatan prosés degumming ditangtoskeun, métode carding lumrah, sarta metoda ngolah jarum punching, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun kuantitatif, gelar mengembang pikeun minuhan non-anyaman sarat serat mat bertulang, bari karuksakan serat minimal jeung pangaruh thickening alus.Salaku bahan panguat, éta gaduh kaunggulan pondok tina panjang bahan penguat.


waktos pos: Apr-24-2023