Barbie lawon poliéster pikeun pakéan (180-190gsm / 200-210gsm / 240gsm / 270-280gsm)

Katerangan pondok:

1. Laju High of hygroscopicity;

2. Résistansi kana épék termal sareng sinar ultraviolét;

3. Indikator low lalawanan ka deformasi;

4. Nilai rata-rata kakuatan bahan baku;

5. Bahan baku boga perméabilitas hawa alus teuing.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Komposisi: 94% Poliéster 6% Spandex
lebar: 57/58''
beurat: 180-190GSM
Item No: HLP20024-A
tambihan: Ganda-lapisan opat arah manteng

Bahan lawon Barbie bersinar ngalawan latar tukang matte kalayan rasa anu hipu.Aya saeutik pisan visualisasi ngeunaan struktur crepe bahan baku urang.Fitur produksi tékstil - nalika dianggo benang alam sareng sintétik anu henteu dipintal -ngajelaskeun ieu.

asdw

Gampangna modél pakean khusus tiasa dilakukeun nganggo tékstil mangrupikeun alesan pikeun dianggo sacara lega.Motong lawon basajan.

Salaku tambahan, sanaos gaduh struktur anu kuat, lawon Barbie kawilang saderhana pikeun drape.

Kusabab bahan baku manjang sampurna sapanjang weft jeung sapanjang Lungsi, lawon boga reputasi nguntungkeun jeung mayoritas pembeli.Baju tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun awak ampir sampurna berkat kehalusan ieu.

Sanaos strukturna padet, produkna henteu ngahalangan aliran hawa, anu ngajantenkeun pakean anu didamel tina lawon sapertos kitu nangtung pikeun tingkat kanyamanan anu luhur sanaos pamakean anu berkepanjangan.Salaku tambahan, nyerep panas idéal tina tékstil usum tiris anu didamel tina lawon Barbie ngirangan kamungkinan katirisan nalika ngagem pakean sapertos kitu.

Kadé dicatet sababaraha kaunggulan jeung kalemahan nu datang jeung produk ieu.

Kauntungan utama tina bahan nyaéta tingkat résistansi deformasi anu luhur, anu nyegah pakean anu didamel tina bahan baku sapertos kitu praktis kerut nalika dianggo.Sipat ieu hasil tina pamakéan lawon spandex sareng benang poliéster, anu kasohor pikeun kalenturanna.

Kusabab pas alus tina tékstil kana physique ogé ditangtukeun ku ayana inclusions sintétik, naon dijieunna tina bahan misalna mucunghul incredibly sturdy tur mahal.Benang jieunan ogé nyayogikeun produk langkung kakuatan sareng umur panjang.

SADW
TXT

Variétas bahan baku anu ngan ukur ngandung unsur alam dicirikeun ku perméabilitas hawa anu saé.Hasilna, barang-barang anu didamel tina lawon Barbie diciptakeun pikeun panggunaan sapopoé ogé pikeun acara khusus.

Sanaos sajumlah ageung kauntungan, produk énggal ieu ngagaduhan kalemahan, anu peryogi perawatan anu hipu, dina sababaraha kasus anjeun kedah nganggo jasa beberesih garing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk