200D poli 4 cara spandex lawon twill tunggal pikeun pésta

Katerangan pondok:

1.Great élastisitas pikeun kreasi anjeun;

2.Durable , High perméabilitas hawa , High density;

3. Nyaman, tiasa diumbah sareng gampang;

4.Anti-statik, Ngaleutikan-Tahan, Anti-Crease.

5.Fitur Elastis / Nyaman / Pangaruh Kaséhatan jsb.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Item No:

GWR3392

lebar:

57/58''

beurat:

220GSM

Komposisi:

96% Poliéster 4% Spandex

Ngenalkeun lawon Poli 4 arah 200D × 200D kami - sampurna pikeun ngagem sapopoé.Kalayan fitur anti-wrinkle na, anjeun tiasa yakin yén baju anjeun bakal nahan penampilan anu garing sanajan saatos sababaraha ageman sareng ngumbah.lawon 200D × 200D kami ogé pisan awét, kalawan breathability tinggi na dénsitas, mastikeun kreasi anjeun awét sarta bakal tahan uji waktu.

12

Salah sahiji kualitas anu luar biasa tina lawon Poly 4-way 200D × 200D kami nyaéta fitur anti-wrinkle na.Hal ieu ngajadikeun eta sampurna pikeun maké sapopoé, sabab lawon bakal ngajaga penampilan garing na malah sanggeus sababaraha maké jeung ngumbah.Salaku tambahan, éta ngagaduhan drape anu saé, ngamungkinkeun parasaan anu nyaman sareng lancar nalika dianggo.Pakéan anu cocog pikeun musim semi sareng usum panas, sapertos pakéan, baju kasual, jsb.

Kain Poli 4 arah 200D × 200D kami henteu ngan ukur awét sareng gampang diurus, tapi ogé nyayogikeun rasa anu nyaman sareng lancar nalika dianggo.Hal ieu ngajadikeun eta idéal pikeun spring jeung usum panas pakean, kayaning dresses sarta maké kasual.Sajaba ti éta, fabrics kami pisan stretchy, sahingga kamungkinan kreatif sajajalan pikeun desain Anjeun.

lawon 200D × 200D kami dirancang husus pikeun jadi teu ngan stylish jeung awét, tapi ogé cageur.Lawonna anti statik, tahan ngaleutikan, sareng tahan kerut pikeun mastikeun baju anjeun katingalina saé.Ngagabungkeun sipat manteng sareng kanyamanan, lawon poliéster 4 arah 200D x 200D kami mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun anu hoyong katingali saé sareng karasaeun dina bajuna.

Sadayana, lawon Poli 4 arah 200D × 200D kami sampurna pikeun ngagem sapopoé.Kalayan sipat tahan kerut, kapadetan anu luhur sareng regang, lawon kami ngajamin potongan anjeun gaya sapertos awét.Tambih Deui, kanyamanan, washability, sareng kauntungan kaséhatan ngajadikeun éta pilihan idéal pikeun naon waé musim semi sareng usum panas.Percanten ka kami pikeun nyayogikeun anjeun lawon kualitas pangluhurna pikeun sadaya kabutuhan jahit anjeun!

Lamun hayang leuwih jéntré, wilujeng sumping ngahubungan kami!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami