Kain Katun Poli / Rayon / Linen

Katerangan pondok:

tékstur 1.Solid, permukaan lemes, perméabilitas hawa alus.

2. Ukuran stabil, shrinkage leutik, dyeing gampang.

Warna 3.Gorgeous, panyalindungan lingkungan, kaamanan, teu luntur, norritation, nyaman feelingimpress anjeun

4.ln kaayaan garing sarta baseuh, bothelasticity tur ngagem resistanceare hadé.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Komposisi:

45%T 30%L 25%R

beurat:

180GSM

Item No:

HLL10009

lebar:

52/53''

Ngawanohkeun produk panganyarna kami, lawon poli, lawon inovatif kualitas luhur kalawan sipat luar biasa kayaning breathability, nyerep kesang jeung eco-friendly.Ku ngagabungkeun tilu bahan premium, kami geus artfully nyampur aranjeunna babarengan pikeun kasaimbangan sampurna softness jeung durability.

23

Kain poliéster kami dirancang pikeun multi-fungsi pikeun ngamajukeun fungsi alami awak.Cai mibanda breathability alus teuing jeung nyerep kesang, nyadiakeun pangaturan suhu alus teuing jeung sipat anti alérgi.Salaku tambahan, éta gaduh sipat antistatik sareng antibakteri anu ngabantosan ngajaga kasaimbangan séhat dina awak.

Salian jadi berorientasi kinerja, lawon poliéster kami ogé ramah lingkungan, sahingga idéal pikeun konsumén sadar.Éta henteu ngandung zat atanapi bahan kimia anu ngabahayakeun anu tiasa nyababkeun iritasi kulit sareng komplikasi kaséhatan sanés.Sederhana tapi modéren, lawon linen alami sareng understated sampurna pikeun ngagem kasual sareng formal.

Salaku tambahan, lawon poli kami langkung ramah lingkungan tibatan lawon sintétik rata-rata.Éta henteu ngandung zat atanapi bahan kimia anu ngabahayakeun anu tiasa nyababkeun iritasi kulit sareng komplikasi kaséhatan sanés.Kain linen alami sareng low-key nawiskeun kesederhanaan sareng modernitas, janten pilihan anu sampurna pikeun ngagem kasual sareng formal.

Dina kacindekan, lamun Anjeun keur pilari lawon kualitas luhur kalawan kinerja alus teuing, panyalindungan lingkungan jeung versatility, lawon poliéster kami mangrupa pilihan sampurna pikeun anjeun.Kalayan kombinasi profésional bahan premium sareng fitur inovatif, éta pasti nganteurkeun kanyamanan sareng gaya anu luar biasa.Janten naha ngantosan?Investasi dina lawon poliéster kami sareng ngalaman bédana!

Urang ngahususkeun dina lawon pikeun leuwih ti 15 taun.Lamun hayang leuwih jéntré, wilujeng sumping ngahubungan kami!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk