SPH 80D Lemes sareng Lemes pikeun Kaos Blus Desain Warna Kain Disesuaikeun 100% Poliéster

Katerangan pondok:

lawon unik ieu boasts touch silky, hampang tur tiis, boga drapability alus, tur sampurna pikeun spring jeung usum panas.SPH dipaké pikeun nyieun rok jeung calana panjang, sarta ngabogaan caang herang anu pasti ngahurungkeun sirah.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Item No:

HLP10161

lebar:

57/58''

beurat:

130GSM

tambihan:

80D*80D

Komposisi:

100% Poliéster

lawon unik ieu boasts touch silky, hampang tur tiis, boga drapability alus, tur sampurna pikeun spring jeung usum panas.SPH dipaké pikeun nyieun rok jeung calana panjang, sarta ngabogaan caang lustrous nu pasti ngahurungkeun huluna.

Anu ngajantenkeun lawon SPH leres-leres luar biasa nyaéta jinis serat elastis énggal anu dianggo.Serat ieu didamel tina sekrup kembar sareng dua komponén, anu hartosna dua serat poliéster elastis anu béda digabungkeun pikeun nyiptakeun lawon.Hal ieu méré SPH élastisitas unggul anu bisa tahan uji waktu.

110

Salah sahiji fitur anu paling luar biasa tina SPH nyaéta kamampuan pikeun ngabentuk curls.Ieu berkat struktur serat unik anu ngamungkinkeun pikeun ngajaga bentukna sanajan saatos dianggo.Ieu ngandung harti yén baju anjeun anu didamel tina SPH bakal katingali saé sapertos énggal bahkan saatos sababaraha kali nyeuseuh sareng ngagem.Kamampuhan ngagulung lawon ogé ngajantenkeun sampurna pikeun nyiptakeun desain anu gaya sareng trendi anu bakal ngajantenkeun anjeun katingali pangsaéna.

SPH ogé sayogi dina sauntuyan warna anu endah anu pasti cocog sareng rasa fashion.Naha anjeun milarian anu kandel sareng terang atanapi halus sareng understated, aya warna anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Produksi utama kami nyaéta serat Tenun buatan Manusa, Poliéster (Poly 4 cara kakuatan, FDY manteng kepar, T / R manteng, chiffon, bobby) .Rayon (voile, slub, kepar, dobby jsb ...).Item nyulam ( Suede Knits, Ponte De Roma , Suba knits , single jersey jsb….) .Natural finer (Katun, Linen), urang kuat kalawan print baseuh jeung print digital, sulaman jsb…..

Simkuring gaduh sistem manajemen ketat, gagasan manajemén fléksibel, workmanship exquisite.kami tetep ideu "KEUN MAKE NILAI BAGI PEMBELI, MEMBERI KAIN BERKUALITAS PIKEUN NGARONJATKEUN KUALITAS HIRUP MANUSA" .

Urang ngahususkeun dina lawon pikeun leuwih ti 15 taun.Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur, Kami milarian forwarder pikeun ngabentuk hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun ~

211

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami