TTR Core Benang manteng TR bahan 78% Poliéster 18% Rayon 4% Spandex adun lawon Dicelup

Katerangan pondok:

Ngenalkeun TR Stretch, solusi pamungkas pikeun kanyamanan sareng daya tahan!Dijieun ku campuran bahan anu unik, TR Stretch nyayogikeun perméabilitas hawa anu luar biasa, mastikeun yén anjeun tetep tiis sareng nyaman sanajan dina lingkungan anu paling hese.kakuatan unmatched sarta durability ngajadikeun eta hiji pilihan idéal pikeun maranéhanana anu terus pindah.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Item No:

GWR3221

lebar:

57/58''

beurat:

200 GSM

Komposisi:

78% Poliéster 18% Rayon 4% Spandex

Ngenalkeun TR Stretch, solusi pamungkas pikeun kanyamanan sareng daya tahan!Dijieun ku campuran bahan anu unik, TR Stretch nyayogikeun perméabilitas hawa anu luar biasa, mastikeun yén anjeun tetep tiis sareng nyaman sanajan dina lingkungan anu paling hese.kakuatan unmatched sarta durability ngajadikeun eta hiji pilihan idéal pikeun maranéhanana anu terus pindah.

111

Dina inti na, TR Stretch dirancang pikeun fungsional pisan.Hal ieu dicirikeun ku kamampuhna nolak listrik statik, mastikeun yén anjeun bisa mindahkeun kalawan bébas tanpa halangan nanaon.Hal ieu ngajadikeun TR Stretch pilihan sampurna pikeun jalma aktip anu kudu jadi di pangalusna maranéhanana sepanjang waktos.Naha anjeun nuju jalan satapak, atanapi ngan saukur bersantai di bumi, TR Stretch parantos nutupan anjeun.

Kalayan komposisi 78% Poliéster, 18% Rayon, sareng 4% Spandex, TR Stretch diwangun pikeun tahan.Desain 57/58 inci anu lega ngajamin panggunaan anu optimal sareng gampang.Produk ieu sampurna pikeun anu milari bahan anu dipercaya sareng serbaguna anu tiasa tahan bahkan lingkungan anu paling nangtang.

Naha anjeun nuju di luar, di gim, atanapi ngan saukur ngajalankeun tugas, TR Stretch parantos nutupan anjeun.Kalayan kakuatan sareng daya tahan anu teu aya tandingna, perméabilitas hawa anu luar biasa, sareng kamampuan nolak listrik statik, produk ieu pasti bakal janten pilihan anjeun pikeun sadaya kabutuhan pakean anjeun.Coba ayeuna sareng ngalaman bédana pikeun diri anjeun!

Simkuring gaduh sistem manajemen ketat, gagasan manajemén fléksibel, workmanship exquisite.kami tetep ideu "KEUN MAKE NILAI BAGI PEMBELI, MEMBERI KAIN BERKUALITAS PIKEUN NGARONJATKEUN KUALITAS HIRUP MANUSA" .

Urang ngahususkeun dina lawon pikeun leuwih ti 15 taun.Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur, Kami milarian forwarder pikeun ngabentuk hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun ~

33

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami