Linen Slub dyed kalawan keusik cuci 220-250GSM

Katerangan pondok:

GWL2002 mangrupakeun produk ngawarnaan tong dyeing husus dirancang pikeun lawon slub linen caket.Kalayan komposisi unikna tina 88% Rayon sareng 12% Linen, lawon ieu janji bakal ngahasilkeun hasil anu luar biasa tina segi kualitas sareng daya tahan.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Komposisi: 88% Rayon 12% Linen
lebar:

47/49''
beurat:

220-250GSM

Item No:

GWL2002

GWL2002 mangrupakeun produk ngawarnaan tong dyeing husus dirancang pikeun lawon slub linen caket.Kalayan komposisi unikna tina 88% Rayon sareng 12% Linen, lawon ieu janji bakal ngahasilkeun hasil anu luar biasa tina segi kualitas sareng daya tahan.

Upami anjeun milarian lawon anu lapang sareng hampang tapi kuat sareng awét, maka GWL2002 mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun anjeun.Kalawan rubak 47/49 inci sarta rentang beurat 220-250 GSM.

Kalayan raos anu hampang, éta sampurna pikeun ngadamel baju usum panas atanapi rok anu ngalir.

Anu ngabédakeun GWL2002 tina lawon sanés di pasar nyaéta téknik ngawarnaan anu unik.Ku ngagunakeun vat dyeing, lawon ieu ngalaman hiji prosés dyeing immersive nu ensures warna jero, rata, jeung tahan lila.Hasilna nyaéta lawon anu henteu ngan pikaresepeun tapi ogé luar biasa awét, sahingga sampurna pikeun panggunaan jangka panjang.

1
2
3(1)

GWL2002 mangrupikeun kombinasi sampurna serat alam sareng téknologi modéren.Sinergi antara komposisi Rayon sareng Linen ngajamin lawon anu henteu ngan ukur ambekan tapi ogé lemes sareng lemes nalika dirampa.Salaku tambahan, lawonna gampang diurus, sareng anjeun bakal mendakan éta tiasa diumbah ku mesin sareng gampang dijaga.

Kabuktian yén GWL2002 mangrupikeun produk anu urang pikaresep pisan.Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun para ahli penjualan tékstil anu hoyong nangtung kaluar tina balaréa sareng nganteurkeun hasil anu kualitas ka konsuménna.Kalayan komposisi unikna, téknik ngawarnaan, sareng serbaguna, GWL2002 mangrupikeun produk anu anjeun bakal reueus dianggo sareng dijual.Tong ragu pikeun nyobaan sareng ngalaman bédana pikeun diri anjeun!

Urang ngahususkeun dina lawon pikeun leuwih ti 15 taun.Lamun hayang leuwih jéntré, wilujeng sumping ngahubungan kami!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami