Linen Slub dicelup ku keusik cuci 225GSM

Katerangan pondok:

Ngawanohkeun GWL2018, tank dyeing serbaguna tur awét dyeing lawon slub linen caket nu sampurna pikeun industri jualan lawon tékstil.Produk ieu gaduh kualitas unggul sareng gaduh komposisi 70% Rayon sareng 30% Linen, nyayogikeun kombinasi lemes, kakuatan, sareng kalenturan.Kalayan rubak 51/52" sareng beurat 225GSM, lawon ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun nyiptakeun garments sareng asesoris kualitas luhur.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Komposisi: 70% Rayon 30% Linen
lebar: 51/52''
beurat: 225GSM
Item No: GWL2018

Ngawanohkeun GWL2018, tank dyeing serbaguna tur awét dyeing lawon slub linen caket nu sampurna pikeun industri jualan lawon tékstil.Produk ieu gaduh kualitas unggul sareng gaduh komposisi 70% Rayon sareng 30% Linen, nyayogikeun kombinasi lemes, kakuatan, sareng kalenturan.Kalayan rubak 51/52 inci sareng beurat 225GSM, lawon ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun nyiptakeun garments sareng asesoris kualitas luhur.

3(1)
2(1)
b08e440d85ff4731932764dbf05cb00

GWL2018 mangrupikeun kedah-kudu pikeun saha waé anu milari lawon anu ngagabungkeun daya tahan, gaya, sareng kanyamanan.Tekstur slub na nyayogikeun penampilan anu unik sareng elegan, janten populer di kalangan desainer sareng peminat fashion.lawon ogé gampang ngalelep, sahingga kacida adaptable kana skéma warna béda jeung desain.

Sajaba ti, lawon ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi, ti dresses jeung blus ka scarves jeung shawls.Sipat alami lawon tina breathability, absorbency, sarta pangaturan termal ogé ngajadikeun eta hiji pilihan idéal pikeun produk linen.

GWL2018 nawiskeun kualitas anu luar biasa sareng dirarancang pikeun nahan kasusah tina sering dianggo sareng cuci.Gampang dijaga, hatur nuhun kana sipat tahan kerut, sareng tiasa dikumbah ku mesin sareng dikeringkeun.Kualitas unggul lawon ngajamin yén éta tetep sapertos énggal, sanaos saatos sababaraha kali dikumbah, janten pilihan anu murah sareng praktis pikeun sadaya kabutuhan tékstil anjeun.

Kasimpulanana, GWL2018 mangrupikeun lawon kualitas premium anu ngagabungkeun gaya, kanyamanan, sareng daya tahan, janten pilihan anu saé pikeun industri penjualan lawon tékstil.Kalayan tékstur slub, lemes, sareng adaptasi kana desain sareng skéma warna anu béda, éta sampurna pikeun nyiptakeun garments kualitas luhur, barang hiasan bumi, sareng produk ranjang.Gampang pangropéa, sipat tahan kerut, sareng kualitas anu tahan panjang ngajantenkeun éta pilihan praktis sareng biaya-éféktif pikeun sadaya kabutuhan tékstil.Janten, ningkatkeun koleksi lawon tékstil anjeun sareng GWL2018 ayeuna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami