Viscose Cotton Linen kalawan 75% Rayon 25% Linen

Katerangan pondok:

Ngawanohkeun koleksi stunning tina viscose lawon linen katun kami!Dirancang pikeun nyumponan kabutuhan profésional industri penjualan, kisaran tékstil ieu dijamin ngingetkeun.Kalayan campuran 75% Rayon sareng 25% Linen, lawon ieu lemes, lentur, sareng cocog pikeun sauntuyan apparel sareng proyék hiasan.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Komposisi: 75% Rayon 25% Linen
lebar: 53/54''
beurat: 180GSM
Item No: HLL10028

Ngawanohkeun koleksi stunning tina viscose lawon linen katun kami!Dirancang pikeun nyumponan kabutuhan profésional industri penjualan, kisaran tékstil ieu dijamin ngingetkeun.Kalayan campuran 75% Rayon sareng 25% Linen, lawon ieu lemes, lentur, sareng cocog pikeun sauntuyan apparel sareng proyék hiasan.

Sareng beuratna ngan ukur 180 GSM, aranjeunna hampang sareng breathable, sampurna pikeun dianggo dina iklim anu langkung panas.

1
2
3(1)

Upami anjeun desainer busana milari tékstil kualitas luhur anu drapes indah, milari lawon anu elegan sareng awét anu bakal tahan uji waktos, koleksi linen katun viscose kami pasti nyumponan kabutuhan anjeun.

Dina hal warna sareng pola, kami nawiskeun sajumlah pilihan pikeun dipilih.Tina warna anu beunghar, warni dugi ka nada halus, aya anu cocog pikeun unggal rasa sareng gaya.Sareng hatur nuhun kana desain anu sederhana tapi bergaya, lawon ieu cukup serbaguna pikeun dianggo dina rupa-rupa aplikasi.

Janten naha milih lawon linen katun viscose kami?Salian ti komposisi, lebar, sareng beurat anu pikaresepeun, tékstil ieu ogé awét sareng gampang diurus.Pikeun hasil nu pangsaena, kami nyarankeun ngumbah aranjeunna dina siklus hipu jeung garis-drying pikeun ngawétkeun kaéndahan alam maranéhanana sarta kualitas salami mungkin.

Ringkesanna, upami anjeun milari tékstil kualitas luhur pikeun kabutuhan industri penjualan anjeun, henteu milarian deui koleksi linen katun viscose anu endah pisan.Kalayan campuran rayon anu lembut, lentur sareng linen anu awét, lebar lebar, sareng pilihan warna, koleksi ieu pasti bakal janten pilihan pikeun désainer sareng industri.Balanja koleksi kami ayeuna sareng ngalaman kualitas sareng kaéndahan lawon linen katun viscose pikeun diri anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami