Viscose Slub Biasa Dyeing kalawan 80% VIS 20% Linen

Katerangan pondok:

The dyeing biasa lawon slub linen caket, dina ngaran GWL1076.Diwangun ku 80% VIS sareng 20% ​​L komposisi, produk ieu gaduh kualitas, daya tahan, sareng serbaguna.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Komposisi: 80%VIS 20% Linen
lebar: 53/54''
beurat: 170GSM
Item No: GWL1076

Pewarnaan biasa tina lawon slub linen caket tujuanana pikeun nyiptakeun produk anu nyugemakeun kabutuhan, tungtutan, sareng kahoyong konsumén urang.Dijieunna nganggo bahan kualitas luhur, téknologi canggih, sareng prosés pikeun mastikeun konsistensi tékstur, tahan warna, sareng kualitas sadayana.

Anu ngajantenkeun GWL1076 nyaéta tékstur anu unik sareng luar biasa, anu dihontal ku ngagunakeun benang slub.Pangaruh ieu masihan produk karakter, kapribadian, sareng kapribadian anu béda.

1
2(1)
3(1)

Saterusna, dyeing biasa kami tina lawon slub linen caket sadia dina rupa-rupa kelir, sampurna cocog pikeun minuhan tren, preferensi, sarta tungtutan konsumén urang.Naha anjeun milarian tampilan klasik atanapi kontemporer, kami gaduh warna anu pas pikeun ngalengkepan visi anjeun.

Dina hal pangropéa, produk urang gampang tur lugas pikeun miara, merlukeun usaha minimal dina beberesih sarta perawatan.Éta tiasa diumbah ku mesin sareng ogé tiasa dibersihkeun garing, janten teu repot sareng merenah pikeun konsumén urang.

Di perusahaan kami, kami prioritaskeun kualitas, fungsionalitas, sareng kapuasan pelanggan.Pewarnaan biasa tina lawon slub linen caket, GWL1076, mangrupikeun produk anu ngandung nilai-nilai ieu, ngajantenkeun éta investasi anu saé pikeun sadaya kabutuhan tékstil anjeun.Éta mangrupikeun produk anu anjeun tiasa percanten, ngandelkeun, sareng bangga gaduhna.

Kacindekan, upami anjeun milari lawon anu serbaguna, kualitas luhur, sareng bergaya pikeun papakéan anjeun, hiasan bumi, atanapi kabutuhan upholsteri, teu kedah langkung ti GWL1076.Éta mangrupikeun produk anu bakal ngaleuwihan ekspektasi anjeun sareng nganteurkeun nilai anu luar biasa pikeun artos anjeun.Coba eta, tur anjeun moal kuciwa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami