Eco-Friendly Microfiber Breathable Poly Nylon Spandex lawon

Katerangan pondok:

Rarasaan Leungeun: Rarasaan Leungeun Lemes, regang alus

Pola: Polos, dicitak, padet sareng jersey tunggal

Beungkeutan: Tiasa dibeungkeut ku sagala backing.

Fungsi: élastisitas hébat pikeun kreasi anjeun.Awét, perméabilitas hawa High, dénsitas High.

Nyaman, bisa diumbah jeung garing easily.Anti-statik, Ngaleutikan-Tahan, Anti-crease.Eco-friendly jeung euweuh bau.

Aplikasi: Swimwear, Yoga Tops, Yoga Tee kaos, Olahraga Tops


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Item No:

HLP10152

lebar:

57/58''

beurat:

85GSM

Komposisi:

96%P 4%SP

tambihan:

75D anyaman polos

Ngenalkeun lawon Microfiber Spandex panganyarna kami!Diwangun ku 96% poliéster sareng 4% spandex, bahan premium ieu awét sareng manteng.Naha anjeun desainer busana milari lawon anu serbaguna, atanapi ngan ukur jalma anu resep fashion, Microfiber Spandex sampurna pikeun anjeun.Tambih Deui, Cupro Palsu kami manteng, énténg sareng lemes pikeun dirampa, masihan anjeun kanyamanan anu anjeun peryogikeun.

dcbe1c62

Tapi éta henteu sadayana!lawon spandex microfiber kami lega 57/58 inci, nyadiakeun nyatu kamar pikeun rupa-rupa desain.Sajaba ti éta, lawon ngabogaan beurat 85GSM, nu boga sinyalna alus teuing jeung ketebalan pikeun mastikeun durability na.Kalayan ukuran anu saé, lawon ieu cocog pikeun papakéan usum panas sareng usum tiis.

Microfiber Spandex diwangun ku komposisi 96% P 4% SP.Lebar Cupro Palsu nyaéta 57/58 inci.Vérsi tinangtu Microfiber Spandex Ieu Item No.. HLP10152, sarta datang dina rentang stunning tina kelir sarta desain pikeun nyocogkeun sagala gaya atawa rasa.

Item # HLP10152 mangrupikeun salah sahiji tina seueur vérsi lawon spandex microfiber kami, dirancang pikeun nyocogkeun rasa sareng gaya naon waé.Kami nawiskeun rupa-rupa warna sareng desain pikeun dipilih, ngajantenkeun ideu anjeun tiasa hirup.Tambih Deui, lawon spandex microfiber nyaéta 75D anyaman polos pikeun tambihan durability, sahingga hiji pilihan gede pikeun sagala fashion maju.

Dina kacindekan, lawon spandex microfiber mangrupakeun solusi sampurna pikeun individu anu hayang nyieun pakean stylish.Naha anjeun desainer busana anu milari lawon anu serbaguna atanapi jalma anu resep busana, lawon spandex microfiber kami kedah-kudu.Kalayan komposisi 96% P sareng 4% SP, rubak 57/58 inci sareng beurat 85GSM, kamungkinan sareng lawon ieu henteu terbatas.

Urang ngahususkeun dina lawon pikeun leuwih ti 15 taun.Lamun hayang leuwih jéntré, wilujeng sumping ngahubungan kami!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami